Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Agen Topup   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 

ID Penaja : 3826
Nama : Muhammad Fadh bin Othman
No Hp : 0176536808
Email : dunter_pb@yahoo.com
Jumlah Ahli : 3143
Ahli VIP : 1120
Pelawat Online : 18
Jumlah Lawatan : 1183298
Username :
Password :
Lupa password

Admin
Tel/SMS :
017-6428786
email : admin@prepaidtoneplus.com

1001 ( 175 )
1025 ( 113 )
1016 ( 74 )
2320 ( 74 )
1407 ( 55 )
1255 ( 49 )
1006 ( 44 )
1002 ( 42 )
3452 ( 36 )
1544 ( 31 )
1010 ( 30 )
1162 ( 30 )
1817 ( 30 )
2544 ( 30 )
1219 ( 28 )

 Ben s menon :: Sat 22/04/2017 04:08 AM

 feni fitria ningsih :: Fri 21/04/2017 02:36 PM

 wannaim :: Tue 18/04/2017 03:33 AM

 Shamsul baha bin ishak :: Tue 18/04/2017 02:05 AM

 AIDA SYASYA BINTI ANUAR :: Mon 17/04/2017 09:38 PM

 sadira :: Mon 17/04/2017 09:43 AM

 Muhammad Fahmi Bin Khalil :: Sun 16/04/2017 01:32 AM

 JAMALUDIN BIN DAHLAN :: Thu 13/04/2017 09:06 PM

 Norhanim bt mapul :: Thu 13/04/2017 06:58 PM

 Norhanim bt mapul :: Thu 13/04/2017 01:05 PM

 Mohd Soed bin Mohd Onn :: Sun 09/04/2017 09:38 PM

 POLARI ALUK :: Sun 09/04/2017 08:38 PM

 ratna yakup :: Sun 09/04/2017 10:26 AM

 NANA SUTISNA :: Sun 09/04/2017 06:49 AM

 wan sazali bin hassan :: Wed 05/04/2017 08:29 AM

 mohd zaini bin harun :: Tue 04/04/2017 06:23 PM

 Samran :: Tue 04/04/2017 03:10 PM

 arman :: Tue 04/04/2017 10:32 AM

 Barnypok :: Mon 03/04/2017 06:42 AM

 Muhammad yazid zidane bin safri :: Fri 31/03/2017 10:47 AM
:: Tue,21,Feb,2017 ::
Join Toneplus dengan modal RM20!! -

Berita baik untuk yang betul-betul berminat daftar Toneplus. Admin sediakan satu cara yang lebih mudah untuk daftar ahli. Mulakan dengan modal RM20 saja. Daftar di website Prepaidtoneplus sekarang juga. Upgrade VIP dengan bayaran RM20.

Selepas tu daftarkan 5 orang ahli VIP baru. Untuk setiap ahli VIP baru yang berjaya didaftarkan Admin bagi komisen RM20 jadi 5 orang ahli VIP anda sudah dapat RM100. Guna RM100 tu untuk beli simkad Toneplus. Jadi modal anda sendiri cuma RM20 saja untuk daftar Toneplus.

Tapi banyak mana pun peluang yang diberi jika tiada tindakan tak ada bezanya. Ambil peluang yang ada dan gunakan sebaik mungkin. Jangan banyak beralasan sebab banyak alasanlah ramai yang gagal.

:: Wed,21,Dec,2016 ::
Promosi Hujung Tahun -

Daftar Toneplus sekarang sementara masih ada harga promosi. Bermula 1 Januari 2017 tiada lagi harga promosi. Tinggal 20 hari saja lagi sebelum masuk tahun 2017.

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Harga Pakej Simkad Ahli -


1.RM78(Sem&S/S)
simkad + pos express.

2.RM87(Sem)
simkad+buku+flyer+pos laju.

3.RM90(S/S)
simkad+buku+flyer+pos laju.

4.RM100(Sem & S/S)
simkad + agen topup + pos express. 

Harga promosi ini tamat pada 31/12/2016

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Pengumuman 2017 -

1.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) tiada lagi harga promosi untuk upgrade di PrepaidToneplus.com

Harga baru untuk upgrade RM110(simkad,buku dan caj pos).

Harga ahli RM90(simkad,buku,caj pos)

Jadi siapa yang belum upgrade baik upgrade dalam bulan ni.

2.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) kita akan ikut semula sistem asal matrik 1x4. Tak boleh lagi ubah ke level 1 sendiri. Kena ikut sistem 100%.

Daftar mesti ikut upline seperti yang sistem susunkan. Siapa yang daftar luar sistem PrepaidToneplus(offline) dia tak boleh guna web untuk promosi.

 

:: Sun,26,Jun,2016 ::
PrepaidToneplus.com -

Web promosi PrepaidToneplus telah pun dilancarkan. Dengan sistem matrix 4 x infiniti dan auto-swap mesti mudah nak dapat downline minima 4 orang. Jom daftar sekarang.

Kami akan bantu promote web PrepaidToneplus supaya lebih banyak spillover berlaku. Jadilah yang terawal daftar mana tau ahli seterusnya bakal jadi downline anda.

 
 
 
:: Mon,20,Jun,2016 ::
Selamat Datang ke PrepaidTonePlus.com -

dd

 

Kelebihan Simkad

 
Pelan Prabayar Terunggul!
 

Produk : Prepaid Tone Plus
Pembekal Perkhidmatan : Tune Talk
 

13 Kelebihan Simkad Ajaib TONE PLUS

1. Promosi Topup

Topup Rm30
+ Dpt Kredit Rm30
+ Dpt Free 1GB Data (30hari)
+ Dpt Cash Back 3% (RM0.90)
+ Dpt Free 70 Points

Topup Rm50
+ Dpt Kredit Rm50
+ Dpt Free 2GB Data (sah 30hari)
+ Dpt Free 120 Point
+ Dpt Etiqa Takaful Insurance bernilai RM50,000 PERCUMA

Topup Rm55
+ Kredit RM55 ditolak untuk langganan
+ Dpt 1000min panggilan dalam rangkain(sah 30 hari)
+ Dpt 100min panggilan semua rangkaian(sah 30 hari)
+ Dpt Etiqa Takaful Insurance bernilai RM50,000 PERCUMA

Top Up RM60
+kredit RM60 ditolak untuk langganan
+dapat 4GB data(sah 30 hari)
+Dpt 100min panggilan percuma(on-net)
+ Dpt Etiqa Takaful Insurance bernilai RM50,000 PERCUMA

Topup Rm100
+ Dpt Kredit Rm100
+ Dpt Free 2GB Data (30hari)
+ Dpt Cash Back 3% (RM3.00)
+ Dpt Free 240 Point
+ Dpt Etiqa Takaful Insurance bernilai RM50,000 PERCUMA

Topup Rm120
+ Kredit RM120 ditolak untuk langganan
+ Dpt 10GB data (sah 30 hari)
+ Dpt 200 min panggilan semua rangkaian(sah 30 hari)
+ Dpt Etiqa Takaful Insurance bernilai RM50,000 PERCUMA

2. Percuma Insurans PA (Etiqa Takaful) sebanyak RM50,000.

3. Topup rebate 3%@7% 

4. Boleh kekal nombor lama. 

5. Dapat points bila topup, boleh tukar kepada tiket Air Asia, handphone, redeem call or sms dll.

6. Diskaun menginap di Tune Hotel sebanyak 30%

7. Program umrah percuma / trip pelancongan ke Asia dan Eropah 2017. 

8. Boleh apply untuk study Biasiswa/ptptn RM60k / RM10k (TANPA FAEDAH).

9. Boleh apply untuk medical loan RM10k TANPA FAEDAH.

10. Cabutan Bertuah mulai 22 december 2016 hingga 31 december 2017

Tempat pertama = RM 1 juta
Tempat kedua = RM100 ribu
Tempat ketiga = RM10 ribu
5 x consolation prizes RM3000 

11. Paling penting ialah anda berpeluang menjana pendapatan bulanan tanpa had yang boleh diwarisi. 

12. Cabutan bertuah topup rm50 ke atas. Jika rm100 × 2 cabutan. 

Pertama = RM10,000.00
Kedua = RM5,000.00
Ketiga = RM3,000.00 

13. Topup Tertinggi Bulanan

RM1,000.00 × 10 org yg tertinggi menang automatik tanpa cabutan.

Telco yang anda guna SEKARANG ada bagi KELEBIHAN macam ni ker??? 

Jom tukar SIMKAD anda sekarang, gunalah SIMKAD yang membayar bukannya membakar DUIT anda..

Anda topup anda dibayar

 

Keahlian TonePlus Seumur Hidup Hanya

RM110

PERCUMA Kredit RM30

PERCUMA Internet 1.5GB

PERCUMA Kekal No Lama

PERCUMA Satu Akaun Peribadi TonePlus

PERCUMA Satu Akaun TuneTalk SelfCare

Anda juga akan dapat:

Dapat Web promosi sendiri.

Dapat Sistem auto iklan di Facebook.

Group support di Whatsapp dan Facebook. 

Daftar percuma Agen Topup

*termasuk caj pos dan buku panduan

Daftar 

 

Pek permulaan (Starter Pack) bagi menyertai program ini adalah Sim Kad Prepaid Tone Plus. Sim Kad ini adalah sama seperti Sim Kad prepaid lain yang terdapat di pasaran. Beberapa kelebihan jika anda menggunakan prepaid Tone Plus adalah:

 

Manfaat Dari Tune Talk

1.) Pengekalan Nombor Lama.
Tune Talk membenarkan anda mengekalkan nombor prepaid atau postpaid lama anda atau menggunakan nombor Tune Talk baru yang bermula dengan 010xxxxxxx atau 011xxxxxxxx.
  
 
2.) Mata Top Up Boleh Ditukar Dengan Tiket Penerbangan Air Asia, Gadgets, dan macam-macam lagi.
Setiap kali anda tambah nilai Top Up, anda akan mendapat mata point yang diberikan oleh TuneTalk untuk ditukarkan dengan tiket penerbangan Air Asia.
Maklumat lanjut klik disini

      

       RELOAD DAPAT NILAI LEBIH

promosi topup

hot70

 

etiq

 

cashback

 


NO. 6 : CABUTAN BERTUAH KEKAL NOMBOR LAMA

 

 

Kemudahan Top Up di pelbagai lokasi seluruh Negara.
Anda boleh Top UP di mana-mana kedai menjual prepaid, 7 Eleven, Maybank2u, CIMB Clicks, stesen minyak yang mempunyai e-pay atau secara bank-bank online dan banyak lagi. Maklumat lanjut klik di sini.

      
  

Liputan Rangkaian Meluas Seluruh Negara.
Liputan rangkaian yang luas kerana prepaid ini menggunakan infrastruktur rangkaian Celcom. Wilayah CELCOM adalah wilayah Tune Talk!
  


Kadar Panggilan Yang Kompetitif.
Kadar panggilan dan sms yang kompetitif dan Blackberry seperti di bawah:

Kadar
Panggilan 28 sen seminit
SMS 12 sen/sms
Data 8 sen/MB

Pakej Blackberry

Full BIS Daily RM1.60/day
Full BIS Monthly RM28.80/month
BBM + IM Daily RM0.65/day
BBM + IM Monthly RM18.00/month

 

 

Manfaat Dari Program Rujukan Pengguna Tone Plus

Paling menarik adalah pengguna Tone Plus layak menjadi peserta Program Rujukan Tone Plus di mana anda boleh buat duit dengan mengajak rakan-rakan menggunakan prepaid ini.

 

Syarikat Pengendali

Tone Plus Sdn. Bhd.

Sistem

Reverse 2-Up

Penajaan

Tanpa Had

Komisyen

13% dari keseluruhan nilai Top Up kumpulan anda

Bonus Tahun Baru

5% hingga 20% dari pendapatan bulanan anda

Kelayakan

Perkenalkan hanya 4 rakan pengguna

Syarat

Minima Top Up RM30.00 sebulan

Tarikh Pembayaran

25hb. setiap bulan tertakluk kepada nilai minima komisyen RM30.00

 

Soalan-soalan yang biasa ditanya mengenai Toneplus 

Perlu kah saya buka 3 akaun untuk menikmati komisyen 13% di level 1 dan 2?
- TIDAK perlu,cukup memadai hanya 1 akaun sahaja. 

Berapa ramai saya perlu taja di level 1 untuk terima komisyen 13%?
- cukup 4 orang tajaan di level 1 automatik komisyen bertukar dari hanya 3% menjadi 13%

Adakah ada tempoh masa untuk cukupkan 4 orang tajaan di level 1 tersebut?
-dulu ada tempoh 30 hari untuk cukupkan 4 orang,sekarang tiada lagi had tempoh untuk anda cukup kan.

Berapakah minima topup saya kena maintain dalam tone plus ni?
-cuma RM30 setiap bulan baru layak terima komisyen 13%

Adakah menjadi kesalahan saya jalankan serentak tone plus bersama dgn tone excel?
-TIADA masalah kerana keduanya di bawah satu CEO dan company yang sama iaitu Tone Group Sdn Bhd.

Kenapa kah plan tone plus diwujudkan?
-kerana syarikat sedar perlu beri ganjaran komisyen yang lebih tinggi dan cepat berkembang oleh kerana permintaan ahli sendiri pada masa itu.

Adakah promosi topup pada tune talk dan tone excel akan dinikmati juga oleh tone plus seperti reload RM30 free 1GB?
-YA,sama kerana tone plus menggunakan khidmat pembekal line telco yang sama dgn tone excel iaitu tune talk.

Tone excel ada web rasmi sendiri,adakah tone plus juga ada web rasmi mereka?
-Ada disini http://www.tonegroup.net/toneplus/default.php dan disini untuk log in ahli http://www.tonegroup.net/tpmms/

 

Inilah Peluang Hebat Anda Untuk Menjana Pendapatan Lumayan Dengan Produk Yang Anda Gunakan Seharian!!

 

 
Sertai PrepaidTonePlus.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
 

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PrepaidTonePlus.com © 2016