Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Agen Topup   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 

ID Penaja : 3826
Nama : Muhammad Fadh bin Othman
No Hp : 0176536808
Email : dunter_pb@yahoo.com
Jumlah Ahli : 3118
Ahli VIP : 1130
Pelawat Online : 13
Jumlah Lawatan : 1087977
Username :
Password :
Lupa password

Admin
Tel/SMS :
017-6428786
email : admin@prepaidtoneplus.com

1001 ( 170 )
1025 ( 111 )
1016 ( 74 )
2320 ( 72 )
1407 ( 55 )
1255 ( 49 )
1006 ( 44 )
1002 ( 42 )
3452 ( 36 )
1544 ( 31 )
1010 ( 30 )
1817 ( 30 )
2544 ( 30 )
1162 ( 29 )
1219 ( 28 )

 Ben s menon :: Sun 26/03/2017 03:38 PM

 susanti ruswanto :: Sun 26/03/2017 09:00 AM

 nor hidayah binti samsudin :: Sun 26/03/2017 08:41 AM

 Muhammad Hasbullah Asli :: Fri 24/03/2017 12:57 AM

 Hafizdaniel :: Thu 23/03/2017 05:02 PM

 lee thair fin :: Thu 23/03/2017 11:57 AM

 nazim :: Thu 23/03/2017 02:41 AM

 Angela John :: Mon 20/03/2017 11:53 PM

 halimi bin tinggal :: Mon 20/03/2017 10:41 PM

 ZUHAINA BINTI ABU HASAN :: Fri 17/03/2017 03:37 AM

 Muhamad khairil naim bin muhamad isa :: Tue 14/03/2017 05:10 PM

 Nestika binti jainal @ edin :: Tue 14/03/2017 04:34 PM

 nasuhaakmalbinkhamohd khalifah :: Tue 14/03/2017 12:17 PM

 FRANSSISKA WONA DOHEH :: Tue 14/03/2017 12:05 PM

 FRANSSISKA WONA DOHEH :: Tue 14/03/2017 11:56 AM

 mohd amirul :: Tue 14/03/2017 03:31 AM

 lissy binti lani :: Sun 12/03/2017 10:33 AM

 Syarifah binti Jamaludin :: Sat 11/03/2017 03:11 PM

 muhd hafizi bin abu hamid :: Tue 07/03/2017 12:10 AM

 NASROL FAIZ BIN MEHAT :: Mon 06/03/2017 10:56 PM
:: Tue,21,Feb,2017 ::
Join Toneplus dengan modal RM20!! -

Berita baik untuk yang betul-betul berminat daftar Toneplus. Admin sediakan satu cara yang lebih mudah untuk daftar ahli. Mulakan dengan modal RM20 saja. Daftar di website Prepaidtoneplus sekarang juga. Upgrade VIP dengan bayaran RM20.

Selepas tu daftarkan 5 orang ahli VIP baru. Untuk setiap ahli VIP baru yang berjaya didaftarkan Admin bagi komisen RM20 jadi 5 orang ahli VIP anda sudah dapat RM100. Guna RM100 tu untuk beli simkad Toneplus. Jadi modal anda sendiri cuma RM20 saja untuk daftar Toneplus.

Tapi banyak mana pun peluang yang diberi jika tiada tindakan tak ada bezanya. Ambil peluang yang ada dan gunakan sebaik mungkin. Jangan banyak beralasan sebab banyak alasanlah ramai yang gagal.

:: Wed,21,Dec,2016 ::
Promosi Hujung Tahun -

Daftar Toneplus sekarang sementara masih ada harga promosi. Bermula 1 Januari 2017 tiada lagi harga promosi. Tinggal 20 hari saja lagi sebelum masuk tahun 2017.

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Harga Pakej Simkad Ahli -


1.RM78(Sem&S/S)
simkad + pos express.

2.RM87(Sem)
simkad+buku+flyer+pos laju.

3.RM90(S/S)
simkad+buku+flyer+pos laju.

4.RM100(Sem & S/S)
simkad + agen topup + pos express. 

Harga promosi ini tamat pada 31/12/2016

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Pengumuman 2017 -

1.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) tiada lagi harga promosi untuk upgrade di PrepaidToneplus.com

Harga baru untuk upgrade RM110(simkad,buku dan caj pos).

Harga ahli RM90(simkad,buku,caj pos)

Jadi siapa yang belum upgrade baik upgrade dalam bulan ni.

2.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) kita akan ikut semula sistem asal matrik 1x4. Tak boleh lagi ubah ke level 1 sendiri. Kena ikut sistem 100%.

Daftar mesti ikut upline seperti yang sistem susunkan. Siapa yang daftar luar sistem PrepaidToneplus(offline) dia tak boleh guna web untuk promosi.

 

:: Sun,26,Jun,2016 ::
PrepaidToneplus.com -

Web promosi PrepaidToneplus telah pun dilancarkan. Dengan sistem matrix 4 x infiniti dan auto-swap mesti mudah nak dapat downline minima 4 orang. Jom daftar sekarang.

Kami akan bantu promote web PrepaidToneplus supaya lebih banyak spillover berlaku. Jadilah yang terawal daftar mana tau ahli seterusnya bakal jadi downline anda.

 
 
 
:: Mon,20,Jun,2016 ::
Selamat Datang ke PrepaidTonePlus.com -

dd

 

Testimoni

 

 

Rosidah Othman 

Sebelum bermula dengan Tone Plus saya kerja kilang 15 tahun, tak paham apa itu pendapatan AKTIF, PASIF dan langsung tidak faham mengenai bisnes telco ni..

Bila dah joint Tone Plus, baru saya faham..

Produk keperluan semua golongan, topup ibarat beras no 2 kita..Tak perlu ingatkan orang lain untuk beli topup, yang pelik kita tak jual topup. Pasarannya terlalu luas.

Peluang mudah buat duit dari Tone Plus, ibarat kita buka mini Telco. Platform dan sistem syarikat dah sediakan dengan pembayaran komisyen 13% sehingga setinggi 23%. Kita cuma GUNA, KONGSI & JANA PENDAPATAN. 

Semudah 1,2,3.. 

Peluang dah didepan mata, hanya daftar RM98.58 seumur hidup.

Alhamdullilah ..setiap bulan 5 angka, usaha hak kita, rezeki dari Tuhan. 

Anda buat, anda dapat!

 

Mohd Tarmizi Zailani

Sertai Tone Plus awal tahun 2014 sebagai ahli biasa.. Lakukan aktiviti kitaran jualan iaitu memprospek, mendekati prospek, persembahan, mengatasi bantahan, penutupan jualan dan khidmat selepas jualan tanpa jemu setiap hari. 

Tidak rasa putus asa bila berlaku penolakan jualan.Sentiasa mencari prospek baru dan konsisten buat penutupan jualan setiap bulan. Berkat kesabaran dan kerja kuat saya berbaloi sehingga syarikat menganugerahkan saya pangkat Premium Branch. 

Dan hari ini saya boleh tersenyum gembira sedang menikmati KEBEBASAN KEWANGAN dan MASA setelah bekerja kuat sebelum ini.

Rakan-rakan seperjuangan Tone Plus..ingat, Disebalik kepayahan yg mendatang sebenarnya ada kejayaan besar sedang menanti dihadapan...teruskan melangkah kehadapan dan janganputus asa !

 

Isidore Simin (Mr Ding)

Networking atau MLM bukanlah satu program yang diminati ramai. Begitu juga dengan saya. Join itu join tapi semua tak jalan kerana tak pandai menaja. 

Tapi di Tone Plus, saya yang masih bekerja makan gaji pun boleh capai 5 angka sebulan. Ini kerana sesiapa sahaja yang memiliki handphone adalah prospek kita. 

Jika anda tak ambil peluang ini sekarang, memang sangat-sangat rugi.. 

.. JOMMM UPGRADE SIMKAD.

 

Tahir Janna

Saya guna simkad sejak nov 2012 hanya sebagai pengguna biasa. Tapi pada jan 2014 saya nampak toneplus satu peluang yang hebat. Saya mulakan sebagai perniagaan tanpa upline (expired). Pendapatan terkini pada OCT 2015 komisen + jualan simkad hampir RM50k sebulan.

Saya percaya, kalau ada org dah capai, bermaksud ia bukan mustahil untuk saya sendiri capai. Cuma mungkin masa sahaja berbeza. Ilmu dan tindakanlah yang menjadikan masa itu lebih singkat untuk di capai.

Nasihat saya kepada rakan-rakan toneplus , saya tidak hairan jika anda dah join dan tidak buat atau expired sebab saya sendiri telah lalui selama setahun. PASTI anda kembali semula selepas setahun dua. Jangan buang masa. Berkorban hanya untuk 2 tahun sahaja pasti anda tidak menyesal .

Anda perlu baca buku , turun kelas preview dan banyak bertanya untuk dapatkan ilmu. Kerana ilmulah KEYAKINAN itu lebih kuat dan kita terus bertahan.

“kita takkan mampu meyakinkan orang lain kalau diri sendiri pun belum yakin”

"kita takkan mampu mengajar orang lain kalau diri sendiri pun belum belajar"

 

Testimoni Terbaru

 

tahir janna

tahir janna2

1 juta

testimoni 2

testimoni 3

testimoni 4

testimoni 5

testimoni 6

testimoni 7

testimoni 8

testimoni 9

 

Banyak lagi testimoni ahli Toneplus menjana pendapatan 4,5 hingga 6 angka sebulan dan semuanya bermula dengan sekeping simkad Toneplus. Jangan biarkan peluang yang dah ada ni berlalu begitu saja. Dalam keadaan ekonomi yang semakin teruk ni kita kena bersedia awal. Salah satu caranya dengan hasilkan pendapatan sampingan. Toneplus salah satu darinya.
 
Sertai PrepaidTonePlus.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
 

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PrepaidTonePlus.com © 2016