Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Agen Topup   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 

ID Penaja : 3630
Nama : Latiff Zainal
No Hp : 01123146344
Email : atiefzai1877@gmail.com
Jumlah Ahli : 3201
Ahli VIP : 1134
Pelawat Online : 7
Jumlah Lawatan : 1438606
Username :
Password :
Lupa password

Admin
Tel/SMS :
017-6428786
email : admin@prepaidtoneplus.com

1001 ( 184 )
1025 ( 117 )
1016 ( 74 )
2320 ( 74 )
1407 ( 57 )
1255 ( 49 )
1006 ( 44 )
1002 ( 42 )
3452 ( 36 )
1544 ( 31 )
1010 ( 30 )
1162 ( 30 )
1817 ( 30 )
2544 ( 30 )
1219 ( 28 )

 MUHAMMAD ALIF NAJMI BIN MOHD HARIS :: Fri 21/07/2017 07:37 PM

 NOOR ARSHAD BIN YAHYA :: Fri 21/07/2017 04:21 PM

 Mohamad Faiz Bin Ahmad :: Thu 20/07/2017 07:32 AM

 Izral Roslan :: Wed 19/07/2017 04:28 PM

 Izral Roslan :: Wed 19/07/2017 02:53 PM

 Nurbaiti bte Mohamed :: Tue 18/07/2017 04:19 PM

 Veridiana Lidia :: Mon 17/07/2017 08:58 PM

 Sufian bin Busro :: Sat 15/07/2017 10:08 PM

 Farhana binti abdullah :: Fri 14/07/2017 05:24 PM

 Jefri bin Abd Razak :: Sun 09/07/2017 09:52 PM

 Razmir bin Ahmad Nordin :: Sun 09/07/2017 06:32 PM

 Muhd Hisham Samlet Abdullah :: Fri 07/07/2017 02:25 PM

 Akmal :: Thu 06/07/2017 07:34 AM

 Noraida :: Mon 03/07/2017 07:42 PM

 laseanto tadjuin :: Mon 03/07/2017 07:39 PM

 Nasrun Mustafa :: Mon 03/07/2017 06:32 PM

 Armin chen :: Mon 03/07/2017 12:59 PM

 Mohamad Noor Sazaliee bin Ahmad :: Thu 29/06/2017 07:16 PM

 PUAN ROHAINU BT SHAARANI :: Thu 29/06/2017 05:42 PM

 Nur Ain Najwa Binti Rani :: Thu 29/06/2017 01:18 PM
:: Tue,04,Jul,2017 ::
Promosi Aidilfiri !! -

Promosi sempena hariraya Aidil Fitri. Daftar dalam bulan Julai ni cuma RM80!! Harga biasa RM100 jimat RM20. Promosi tamat 31 Julai 2017. Jangan terlambat.

:: Tue,21,Feb,2017 ::
Join Toneplus dengan modal RM20!! -

Berita baik untuk yang betul-betul berminat daftar Toneplus. Admin sediakan satu cara yang lebih mudah untuk daftar ahli. Mulakan dengan modal RM20 saja. Daftar di website Prepaidtoneplus sekarang juga. Upgrade VIP dengan bayaran RM20.

Selepas tu daftarkan 5 orang ahli VIP baru. Untuk setiap ahli VIP baru yang berjaya didaftarkan Admin bagi komisen RM20 jadi 5 orang ahli VIP anda sudah dapat RM100. Guna RM100 tu untuk beli simkad Toneplus. Jadi modal anda sendiri cuma RM20 saja untuk daftar Toneplus.

Tapi banyak mana pun peluang yang diberi jika tiada tindakan tak ada bezanya. Ambil peluang yang ada dan gunakan sebaik mungkin. Jangan banyak beralasan sebab banyak alasanlah ramai yang gagal.

:: Wed,21,Dec,2016 ::
-

Daftar Toneplus sekarang sementara masih ada harga promosi. Bermula 1 Januari 2017 tiada lagi harga promosi. Tinggal 20 hari saja lagi sebelum masuk tahun 2017.


TERENGGANU - WAKIL DIPERLUKAN SEGERA UNTUK KAWASAN BERIKUT

BESUT

SETIU

KUALA NERUS

PAKA - Ahmad Zamri (0139042212)





SELANGOR - Wakil diperlukan SEGERA
Nik Azmi Nik Mat - Puchong (0176428786)

Azizan Samrin - Puncak Alam (01115013421)

Mohamed Nazman - Rawang (0108075563)

Rani bin Mohd Nor - Ijok (0129831234)




SARAWAK - WAKIL DIPERLUKAN SEGERA UNTUK KAWASAN BERIKUT

SARIKEI - Abang Khairool (0135713064)



SABAH - Wakil diperlukan SEGERA
Lim Ket Siang - Kota Kinabalu (0128176308)



PULAU PINANG - Wakil diperlukan SEGERA
Abdullah bin Isa -Seberang Prai (0124144586)


PERAK - Wakil di perlukan SEGERA



PAHANG - Wakil di perlukan SEGERA



0px
< type="" src="http:///raw/SQ57ZEKM">


N.SEMBILAN - Wakil diperlukan SEGERA
Adan Aziz - Seremban (0193676161)



MELAKA - Wakil di perlukan SEGERA



KUALA LUMPUR - Wakil diperlukan SEGERA
Khairul Houssaini - Setapak (0193852358)



KELANTAN - Wakil diperlukan SEGERA
Nik Muhammad Azhar - Kota Bharu (0178208582)



KEDAH - WAKIL DIPERLUKAN SEGERA UNTUK KAWASAN BERIKUT.

LANGKAWI

JERLUN

KUBANG PASU

PADANG TERAP

POKOK SENA

ALOR SETAR

KUALA KEDAH

PENDANG

JERAI

SIK

MERBOK

SUNGAI PETANI

BALING

PADANG SER


JOHOR - WAKIL DIPERLUKAN SEGERA UNTUK KAWASAN BERIKUT
PONTIAN - Zakaria Ayob (0173278949)

TANJONG PIAI




____________________________

JIKA BERMINAT UNTUK JADI WAKIL SILA HUBUNGI ADMIN DI 0176428786(WHATSAPP SAHAJA)


 
FAQ - Soalan Lazim
 

Apa syarat Penyertaan ?
» -Berumur 12 tahun keatas. -Mempunyai Kad Pengenalan atau Pasport (Bukan Warganegara). -Mempunyai akaun bank di Malaysia

Apa itu Sistem Reverse 2 Up?
» Sistem Reverse 2 Up adalah satu sistem revolusi terbaru, dimana syarikat memberikan bantuan menambahkan rangkaian anda secara automotik. Dalam sistem ini, anda perlu berkongsi 2 pengguna anda dengan Penaja. Ia berlaku sekali sahaja iatu sewaktu anda menaja 4 pengguna terus.

Adakah boleh pilih 2 pengguna tersebut?
» Tidak. Ia dilakukan secara rawak oleh sistem komputer syarikat.

Adakah perlu berkongsi 2 pengguna tersebut setiap kali menaja 4 pengguna?
» Tidak. Ia berlaku hanya sekali sahaja iaitu sewaktu anda menaja 4 pengguna pertama. Pengguna ke 5 dan seterusnya tidak lagi dikongsikan dengan Penaja.

Adakah perlu berkongsi 2 pengguna tersebut setiap kali menaja 4 pengguna?
» Tidak. Ia berlaku hanya sekali sahaja iaitu sewaktu anda menaja 4 pengguna pertama. Pengguna ke 5 dan seterusnya tidak lagi dikongsikan dengan Penaja.

Bagaimana nak sertai program ini?
» Untuk sertai program ini, anda perlu membeli 1 keping Simkad Tone Plus, mendaftarkannya atas nama anda sebagai ahli pengguna dan menggunakan Simkad seperti biasa.

Bagaimana nak sertai program ini?
» Untuk sertai program ini, anda perlu membeli 1 keping Simkad Tone Plus, mendaftarkannya atas nama anda sebagai ahli pengguna dan menggunakan Simkad seperti biasa.

Bagaimana nak dapatkan Sim Kad ini?
» Daftar percuma terlebih dahulu di laman web ini, kemudian LOGIN menggunakan password yg di beri melalui email. Seterusnya, klik menu Upgrade VIP untuk membeli Sim Kad. Anda boleh mula membeli 1 keping untuk diri anda sendiri atau terus membeli untuk pengguna yang akan anda taja. Sila isi maklumat yang tepat di borang upgrade VIP untuk pembayaran dan penghantaran. Sekiranya anda tidak menerima simkad anda setelah 3 hari membayar.Sila hubungi pihak Admin untuk dapatkan no tracking pos laju.

Apakah langkah seterusnya?
» Setelah anda menerima Simkad ditangan, anda perlu mengikut cara langkah demi langkah untuk menyertai kami. Untuk pengetahuan, apabila menerima Simkad Tone Plus ditangan, terdapat 2 cara anda boleh didaftarkan ke dalam program ini. Pertama, Penaja anda boleh mendaftarkan anda secara Online di akaun ahli peribadinya. Jika Penaja anda tidak biasa menggunakan Online, anda boleh melakukanya secara SMS. Admin biasanya akan daftarkan simkad siap-siap sebelum diposkan. Sila rujuk pada upline atau Admin.

Berapakah harga bayaran yang dikenakan?
» Harga jualan prepaid Tone Plus adalah RM98.60 sekeping tidak termasuk kos penghantaran Poslaju iaitu RM10.00 (untuk penghantaran dalam Malaysia sahaja). Jumlah besar adalah RM108.60.00 sahaja. Di dalam Sim Kad tersebut telah siap tersedia nilai tambah (Top Up) bernilai RM30.00 + 1GB Internet percuma. Sila dapatkan simkad dari Penaja anda. Sekiranya Penaja anda tidak mempunyai stok, baru lah anda membeli dari ADMIN dengan mengisi borang Upgrade VIP dalam website. Berita baik untuk anda, jika anda upgrade sekarang cuma perlu bayar RM78 saja untuk simkad. Pos akan ditanggung oleh Admin. Tawaran ni akan tamat bila-bila masa saja.

Halaman 1 2 3 NEXT




 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PrepaidTonePlus.com © 2016