Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Agen Topup   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 

ID Penaja : 2447
Nama : Ahmad Syihabuddin Bin Alias
No Hp : 01135735307
Email : din_93@ymail.com
Jumlah Ahli : 3176
Ahli VIP : 1126
Pelawat Online : 16
Jumlah Lawatan : 1348636
Username :
Password :
Lupa password

Admin
Tel/SMS :
017-6428786
email : admin@prepaidtoneplus.com

1001 ( 179 )
1025 ( 116 )
1016 ( 74 )
2320 ( 74 )
1407 ( 57 )
1255 ( 49 )
1006 ( 44 )
1002 ( 42 )
3452 ( 36 )
1544 ( 31 )
1010 ( 30 )
1162 ( 30 )
1817 ( 30 )
2544 ( 30 )
1219 ( 28 )

 NOOR ARSHAD BIN YAHYA :: Fri 23/06/2017 02:42 PM

 NOOR ARSHAD BIN YAHYA :: Fri 23/06/2017 02:36 PM

 stephanie :: Tue 20/06/2017 09:52 AM

 Mohd Firdaus Bin Yahman :: Fri 16/06/2017 12:30 PM

 KARJANTO BIN KUMAT :: Thu 15/06/2017 04:15 PM

 Mohd Faez Bin Saharudin :: Mon 12/06/2017 08:32 PM

 jamilah :: Mon 12/06/2017 04:36 PM

 STEVE EDWARD :: Mon 12/06/2017 12:42 AM

 Nor Hafizie Bin Jasmi :: Sun 11/06/2017 11:51 PM

 jumainih binti kassing :: Sun 11/06/2017 09:53 PM

 mohamad farid bin mohamad rosli :: Sun 11/06/2017 01:43 PM

 Darren Tan Jun Jie :: Thu 08/06/2017 12:23 AM

 Ursula Mary Yong :: Wed 07/06/2017 05:51 PM

 SARINA BINTI ASHAARI :: Sun 04/06/2017 11:24 AM

 Noor ziant bte Ramli :: Sun 04/06/2017 04:50 AM

 Rafyazhari :: Sat 03/06/2017 06:50 AM

 Noor shazwina :: Thu 01/06/2017 09:35 AM

 Khairudin bin mohamed :: Thu 01/06/2017 12:27 AM

 Zakaria Bin Ayob :: Tue 30/05/2017 12:39 AM

 AKIRUS BIN ISMAIL :: Thu 25/05/2017 10:49 PM
:: Tue,21,Feb,2017 ::
Join Toneplus dengan modal RM20!! -

Berita baik untuk yang betul-betul berminat daftar Toneplus. Admin sediakan satu cara yang lebih mudah untuk daftar ahli. Mulakan dengan modal RM20 saja. Daftar di website Prepaidtoneplus sekarang juga. Upgrade VIP dengan bayaran RM20.

Selepas tu daftarkan 5 orang ahli VIP baru. Untuk setiap ahli VIP baru yang berjaya didaftarkan Admin bagi komisen RM20 jadi 5 orang ahli VIP anda sudah dapat RM100. Guna RM100 tu untuk beli simkad Toneplus. Jadi modal anda sendiri cuma RM20 saja untuk daftar Toneplus.

Tapi banyak mana pun peluang yang diberi jika tiada tindakan tak ada bezanya. Ambil peluang yang ada dan gunakan sebaik mungkin. Jangan banyak beralasan sebab banyak alasanlah ramai yang gagal.

:: Wed,21,Dec,2016 ::
Promosi Hujung Tahun -

Daftar Toneplus sekarang sementara masih ada harga promosi. Bermula 1 Januari 2017 tiada lagi harga promosi. Tinggal 20 hari saja lagi sebelum masuk tahun 2017.

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Harga Pakej Simkad Ahli -


1.RM78(Sem&S/S)
simkad + pos express.

2.RM87(Sem)
simkad+buku+flyer+pos laju.

3.RM90(S/S)
simkad+buku+flyer+pos laju.

4.RM100(Sem & S/S)
simkad + agen topup + pos express. 

Harga promosi ini tamat pada 31/12/2016

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Pengumuman 2017 -

1.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) tiada lagi harga promosi untuk upgrade di PrepaidToneplus.com

Harga baru untuk upgrade RM110(simkad,buku dan caj pos).

Harga ahli RM90(simkad,buku,caj pos)

Jadi siapa yang belum upgrade baik upgrade dalam bulan ni.

2.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) kita akan ikut semula sistem asal matrik 1x4. Tak boleh lagi ubah ke level 1 sendiri. Kena ikut sistem 100%.

Daftar mesti ikut upline seperti yang sistem susunkan. Siapa yang daftar luar sistem PrepaidToneplus(offline) dia tak boleh guna web untuk promosi.

 

:: Sun,26,Jun,2016 ::
PrepaidToneplus.com -

Web promosi PrepaidToneplus telah pun dilancarkan. Dengan sistem matrix 4 x infiniti dan auto-swap mesti mudah nak dapat downline minima 4 orang. Jom daftar sekarang.

Kami akan bantu promote web PrepaidToneplus supaya lebih banyak spillover berlaku. Jadilah yang terawal daftar mana tau ahli seterusnya bakal jadi downline anda.

 
 
 

Wakil diperlukan SEGERA
Ahmad Zamri - Paka Dungun (0139042212)



Wakil diperlukan SEGERA
Nik Azmi Nik Mat - Puchong (0176428786)

Azizan Samrin - Puncak Alam (01115013421)

Mohamed Nazman - Rawang (0108075563)



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil diperlukan SEGERA
Lim Ket Siang - Kota Kinabalu (0128176308)



Wakil diperlukan SEGERA
Abdullah bin Isa -Seberang Prai (0124144586)


Wakil diperlukan SEGERA



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil diperlukan SEGERA
Adan Aziz - Seremban (0193676161)



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil diperlukan SEGERA
Khairul Houssaini - Setapak (0193852358)



Wakil diperlukan SEGERA
Nik Muhammad Azhar - Kota Bharu (0178208582)



Wakil diperlukan SEGERA



Wakil di perlukan SEGERA



 
FAQ - Soalan Lazim
 

Berapakah harga bayaran yang dikenakan?
» Harga jualan prepaid Tone Plus adalah RM98.60 sekeping tidak termasuk kos penghantaran Poslaju iaitu RM10.00 (untuk penghantaran dalam Malaysia sahaja). Jumlah besar adalah RM108.60.00 sahaja. Di dalam Sim Kad tersebut telah siap tersedia nilai tambah (Top Up) bernilai RM30.00 + 1GB Internet percuma. Sila dapatkan simkad dari Penaja anda. Sekiranya Penaja anda tidak mempunyai stok, baru lah anda membeli dari ADMIN dengan mengisi borang Upgrade VIP dalam website. Berita baik untuk anda, jika anda upgrade sekarang cuma perlu bayar RM78 saja untuk simkad. Pos akan ditanggung oleh Admin. Tawaran ni akan tamat bila-bila masa saja.

Saya tidak mampu beli Simkad tambahan. Bagaimana nak jalankan bisnes ini?
» Anda hanya beli 1 Sim Kad dari LEADER anda atau dari ADMIN laman web ini untuk jadi ahli. Selepas itu, anda beli ikut kemampuan anda melalui laman web ini. Jika anda ingin mudah, minta prospek baru mendaftar di laman web promosi replika anda dan minta dia beli terus dengan ADMIN.

Bolehkah warganegara asing join program ini?
» Ya boleh, dengan syarat ada nombor passport dan mempunyai akaun bank Malaysia.

Apakah syarat layak komisyen?
» Syarat layak komisyen adalah 2 perkara: 1) Anda telah merujuk 4 ahli baru ke dalam program ini,anda akan menerima komisyen 13. Jika belum, anda hanya menerima 3% sahaja. 2)Maintain bulanan ialah anda perlu membeli Top Up berjumlah RM30.00 dalam masa sebulan.

Bagaimana cara maintain Top Up RM30 pada 1 bulan ini dikira?
» Top Up RM30 dikira mengikut tarikh kalendar tahunan. Ini bermakna ia bermula pada 1 haribulan sehingga tarikh akhir bulan tersebut samada 28, 30 atau 31 haribulan.

Adakah saya perlu Top Up RM30 tersebut sekali gus untuk layak menerima komisyen?
» Jumlah RM30.00 boleh sekali gus atau anda juga boleh Top Up sedikit-sedikit asalkan jumlahnya RM30.00 sebulan

Bila dan siapakah yang akan membayar komisyen saya?
» Pembayaran dilakukan oleh syarikat penganjur iaitu Tone Plus Sdn Bhd terus ke akaun bank anda pada atau sebelum 25 haribulan setiap bulan

Apa jadi jika saya tidak Top Up minima RM30.00?
» Anda tidak dapat komisyen pada bulan itu sahaja dan komisyen tersebut tidak dikembalikan. Jika bulan berikut anda Top Up RM30.00, maka anda layak semula dapat komisyen bulan berikut.

Jika ahli Pengguna (downline) Top Up kurang dari RM30. Adakah saya akan menerima komisyen 13% daripadanya?
» Ya. Jika anda sendiri layak setelah Top Up RM30 sebulan dan telah menaja 4 pengguna baru, anda akan menerima komisyen 13% walau berapa pun jumlah Top Up pengguna anda.

Apa jadi jika saya telah merujuk hanya 1 atau 2 atau 3 orang sahaja?
» Jika anda masih tidak mendapat 4 ahli pengguna baru, anda tidak berhak menerima sebarang pengguna baru yang dikongsi oleh pengguna tajaan anda. Walaubagaimanapun, 1,2,atau 3 pengguna tajaan anda akan terus kekal bersama anda. Sementara itu, komisyen dari hasil Top Up ahli tajaan anda adalah hanya 3% sahaja selagi anda belum mendapatkan 4 orang.

PREVHalaman 1 2 3 NEXT




 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PrepaidTonePlus.com © 2016