Utama   Produk   Pelan Pemasaran   Testimoni   Galeri   Info Syarikat   DAFTAR   Agen Topup   FAQ   Berita   Hubungi Admin 
 

ID Penaja : 1503
Nama : AZMI BIN ABU YAMIN
No Hp : 0199433168
Email : azzmie@gmail.com
Jumlah Ahli : 3176
Ahli VIP : 1126
Pelawat Online : 22
Jumlah Lawatan : 1348650
Username :
Password :
Lupa password

Admin
Tel/SMS :
017-6428786
email : admin@prepaidtoneplus.com

1001 ( 179 )
1025 ( 116 )
1016 ( 74 )
2320 ( 74 )
1407 ( 57 )
1255 ( 49 )
1006 ( 44 )
1002 ( 42 )
3452 ( 36 )
1544 ( 31 )
1010 ( 30 )
1162 ( 30 )
1817 ( 30 )
2544 ( 30 )
1219 ( 28 )

 NOOR ARSHAD BIN YAHYA :: Fri 23/06/2017 02:42 PM

 NOOR ARSHAD BIN YAHYA :: Fri 23/06/2017 02:36 PM

 stephanie :: Tue 20/06/2017 09:52 AM

 Mohd Firdaus Bin Yahman :: Fri 16/06/2017 12:30 PM

 KARJANTO BIN KUMAT :: Thu 15/06/2017 04:15 PM

 Mohd Faez Bin Saharudin :: Mon 12/06/2017 08:32 PM

 jamilah :: Mon 12/06/2017 04:36 PM

 STEVE EDWARD :: Mon 12/06/2017 12:42 AM

 Nor Hafizie Bin Jasmi :: Sun 11/06/2017 11:51 PM

 jumainih binti kassing :: Sun 11/06/2017 09:53 PM

 mohamad farid bin mohamad rosli :: Sun 11/06/2017 01:43 PM

 Darren Tan Jun Jie :: Thu 08/06/2017 12:23 AM

 Ursula Mary Yong :: Wed 07/06/2017 05:51 PM

 SARINA BINTI ASHAARI :: Sun 04/06/2017 11:24 AM

 Noor ziant bte Ramli :: Sun 04/06/2017 04:50 AM

 Rafyazhari :: Sat 03/06/2017 06:50 AM

 Noor shazwina :: Thu 01/06/2017 09:35 AM

 Khairudin bin mohamed :: Thu 01/06/2017 12:27 AM

 Zakaria Bin Ayob :: Tue 30/05/2017 12:39 AM

 AKIRUS BIN ISMAIL :: Thu 25/05/2017 10:49 PM
:: Tue,21,Feb,2017 ::
Join Toneplus dengan modal RM20!! -

Berita baik untuk yang betul-betul berminat daftar Toneplus. Admin sediakan satu cara yang lebih mudah untuk daftar ahli. Mulakan dengan modal RM20 saja. Daftar di website Prepaidtoneplus sekarang juga. Upgrade VIP dengan bayaran RM20.

Selepas tu daftarkan 5 orang ahli VIP baru. Untuk setiap ahli VIP baru yang berjaya didaftarkan Admin bagi komisen RM20 jadi 5 orang ahli VIP anda sudah dapat RM100. Guna RM100 tu untuk beli simkad Toneplus. Jadi modal anda sendiri cuma RM20 saja untuk daftar Toneplus.

Tapi banyak mana pun peluang yang diberi jika tiada tindakan tak ada bezanya. Ambil peluang yang ada dan gunakan sebaik mungkin. Jangan banyak beralasan sebab banyak alasanlah ramai yang gagal.

:: Wed,21,Dec,2016 ::
Promosi Hujung Tahun -

Daftar Toneplus sekarang sementara masih ada harga promosi. Bermula 1 Januari 2017 tiada lagi harga promosi. Tinggal 20 hari saja lagi sebelum masuk tahun 2017.

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Harga Pakej Simkad Ahli -


1.RM78(Sem&S/S)
simkad + pos express.

2.RM87(Sem)
simkad+buku+flyer+pos laju.

3.RM90(S/S)
simkad+buku+flyer+pos laju.

4.RM100(Sem & S/S)
simkad + agen topup + pos express. 

Harga promosi ini tamat pada 31/12/2016

:: Sat,17,Dec,2016 ::
Pengumuman 2017 -

1.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) tiada lagi harga promosi untuk upgrade di PrepaidToneplus.com

Harga baru untuk upgrade RM110(simkad,buku dan caj pos).

Harga ahli RM90(simkad,buku,caj pos)

Jadi siapa yang belum upgrade baik upgrade dalam bulan ni.

2.Mulai tahun depan(1 Jan 2017) kita akan ikut semula sistem asal matrik 1x4. Tak boleh lagi ubah ke level 1 sendiri. Kena ikut sistem 100%.

Daftar mesti ikut upline seperti yang sistem susunkan. Siapa yang daftar luar sistem PrepaidToneplus(offline) dia tak boleh guna web untuk promosi.

 

:: Sun,26,Jun,2016 ::
PrepaidToneplus.com -

Web promosi PrepaidToneplus telah pun dilancarkan. Dengan sistem matrix 4 x infiniti dan auto-swap mesti mudah nak dapat downline minima 4 orang. Jom daftar sekarang.

Kami akan bantu promote web PrepaidToneplus supaya lebih banyak spillover berlaku. Jadilah yang terawal daftar mana tau ahli seterusnya bakal jadi downline anda.

 
 
 

Wakil diperlukan SEGERA
Ahmad Zamri - Paka Dungun (0139042212)



Wakil diperlukan SEGERA
Nik Azmi Nik Mat - Puchong (0176428786)

Azizan Samrin - Puncak Alam (01115013421)

Mohamed Nazman - Rawang (0108075563)



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil diperlukan SEGERA
Lim Ket Siang - Kota Kinabalu (0128176308)



Wakil diperlukan SEGERA
Abdullah bin Isa -Seberang Prai (0124144586)


Wakil diperlukan SEGERA



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil diperlukan SEGERA
Adan Aziz - Seremban (0193676161)



Wakil di perlukan SEGERA



Wakil diperlukan SEGERA
Khairul Houssaini - Setapak (0193852358)



Wakil diperlukan SEGERA
Nik Muhammad Azhar - Kota Bharu (0178208582)



Wakil diperlukan SEGERA



Wakil di perlukan SEGERA



 

Pelan Pemasaran

 

SISTEM REVERSE 2-UP

Pelan Program Tone Plus adalah Mudah, Luarbiasa Lumayan!

Pelan ini memerlukan anda menaja 4 pengguna baru sahaja dan 2 daripada pengguna baru tersebut akan dihantar kepada penaja (upline) anda.

Seterusnya, anda akan dibayar komisyen 13% daripada nilai Top Up rakan pengguna dalam kumpulan anda setiap kali mereka Top Up… SELAMA-LAMANYA!


LANGKAH 1
Beli 1 Simkad TonePlus dari Admin atau Penaja anda dan didaftarkan ke dalam program Tone Plus. 

LANGKAH 2
Semua orang yang menaja 4 orang, akaun anda akan dinaik taraf untuk menikmati komisen yang lebih tinggi. Jika anda tidak menaja 4 orang, anda tidak akan menikmati komisen pasif 13%.

LANGKAH 3
Setiap pengguna harus top up RM30 minimum bagi setiap bulan kalendar untuk menikmati apa-apa komisen. Komisen adalah 13% setelah menaja 4 orang.

Pengguna sebelum layak 4 orang akan menikmati komisen 3% ke atas tambah nilai yang ditaja.

LANGKAH 4
Selepas anda telah menaja 4 orang sistem secara

rawak akan memilih 2 untuk menyumbang kepada pertumbuhan komisen pasif anda.

(Penerangan lanjut boleh tengok video kat bawah)

LANGKAH 5

2 ahli rawak yang dipilih akan berterusan. Sebagai contoh, semua orang di rangkaian pasif anda akan menyumbang 2 orang untuk anda dan ini adalah bagaimana komisen pasif anda berkembang.

 (Penerangan lanjut boleh tengok video kat bawah)

 

 

Jenis Pendapatan dalam Toneplus

                      1.Untung runcit  (tunai)
                      2.Direct Subscriber ( Level 1)
                      3.Shared subscriber (Level 2 dan seterusnya)
                      4.Group overiding ( komisen kumpulan)
                      5. New year Bonus (Bonus Tahunan)
 
carta bonus
 
 
1.Untung Runcit
 
untung runcit
 
2.  Direct user /subscriber (Level 1)
 

 sila dengar penjelasan ini ..
 
Normal member =13%
Sc /Psc = 15%
Branch =  17%
tiada tempoh masa ditetapkan untuk lengkapkan 4 pengguna pertama
 
 
3. Shared User /Subscriber (infinity)
 
 
  
potensi
 
4. Group Overiding (komisen kumpulan)
 
 
 
April 2015, % overiding telah di naikkan
Sc 1%  PSC 3.5%  Branch 4.5% Premium Branch 6%
 
group overriding
 
Penjelasan Sistem Allocate Toneplus
 

 
 
 
5.New Year Bonus 
 
bonus tahunan
 
bonus
 
6.Premises Incentive
 
Jika anda mumpunyai Pejabat rasmi untuk Toneplus , syarikat akan memberi extra 5% daripada komisen bulanan akaun induk anda.. komisen ini dibayar setiap bulan bagi membantu kos bulanan seperti sewa dan bil premis .
   
Kuasa 4 orang

 

income cart

Anda Tahu Kita Guna Prepaid
Bukannya RM30 Sebulan.

Apa Kata Jika Pengguna Anda Gunakan
RM50, RM70 atau Lain-lain Jumlah Dalam Sebulan?

INCOME LUMAYAN !!


BERITA BAIK!!!!!

Bagi Ahli Yang Tiada Skill Bercakap,

Tiada Masa Untuk Berjumpa Orang,

Janji Pandai Online, ada Facebook...

Anda Dapat Link dan Promosikan
Website Promosi Peribadi Anda.

Admin Akan Uruskan Follow-Up, Pendaftaran, Pos Laju, dan lain-lain.

 Terma dan Syarat Penting

  1. Setiap pengguna mesti merujuk 4 orang pengguna baru untuk layak menikmati Komisyen dan Bonus.

    Komisyen Topup dari 3 pengguna pertama anda adalah 3%. Setelah anda menaja Ahli Pengguna ke-4 semua komisyen hasil dari topup ke empat-empat mereka dinaikkan ke 13%.

  2. Bagi 2 orang Pengguna baru yang telah dihantar kepada penaja, nilai komisyen anda masih terima 13% dari nilai Top Up mereka.

    Bagi Penaja yang menerima Pengguna baru tersebut, komisyen adalah juga 13%.

  3. Untuk layak Komisyen dan Bonus, nilai penyelenggaraan (maintain) Top Up bulanan adalah RM30 setiap bulan.

  4. Komisyen dibayar pada 25hb setiap bulan. Ia tertakluk kepada nilai minima RM30 sebelum dimasukkan terus ke akaun bank anda.

    Bonus pula dibayar sekali sahaja iaitu pada 25hb Januari setiap tahun.

  5. Syarat KRITIKAL :

    A. Anda akan HILANG KOMISYEN DAN BONUS pada sesuatu bulan sekiranya tidak Top Up sekurang-kurangnya RM30 untuk bulan tersebut.

    B. Anda akan hilang ‘Pengguna baru yang dihantar’ kepada anda jika anda sendiri belum berjaya menaja 4 orang. Pengguna baru tersebut akan terus dihantar kepada Penaja.
       
    C. Sim Kad Pengguna Luput – Jika sim kad Tone Plus pengguna luput dan tidak boleh digunakan lagi, pengguna akan secara otomatik terkeluar dari program ini. Anda perlu membeli semula sim kad Tone Plus dan memulakan akaun yang baru.

  6. Syarat Penyertaan :

    A. Berumur 12 tahun keatas.
    B. Mempunyai Kad Pengenalan atau Pasport (Bukan Warganegara).
    C. Mempunyai akaun bank di Malaysia

 

 
Sertai PrepaidTonePlus.com dan Anda Akan Dapat Laman Web Seperti Ini Untuk Membina Rangkaian Seterusnya Memaksimakan Pendapatan Anda.
Daftar SEGERA hari ini.. dan kami akan Terangkan LEBIH LANJUT dan BANTU ANDA untuk BERJAYA BERSAMA KAMI.
 
 

 
     
 
PERHATIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
PrepaidTonePlus.com © 2016